SAKARYA / HENDEK - Kocatöngel Anadolu Kalkınma Vakfı İlkokulu

Kocatöngel Anadolu Kalkınma Vakfı İlkokulu

Sakarya Hendek Kocatöngel Köyü
Vizyon
Yetiştirmekle yükümlü bulunduğumuz bireylerin, ihtiyaç ve beklentilerini sürekli göz önünde tutarak; Tüm personelin katılımıyla, çağdaş bilimin ışığında; * İNSAN HAKLARINA SAYGILI, * Bilgi çağının gereklerini yerine getiren, * DEMOKRAT, * Cumhuriyet´e bağlı, * MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE SAHİP, * Geçmişten ders alıp geleceği yönlendiren, * PAYLAŞIMI BİLEN, * Paydaşları ortak amaçlara yönlendiren, GELECEĞİN İDEALİST NESİLLERİNİ YETİŞTİRENLER OLARAK ÜLKEMİZİN ÖRNEK İLKÖĞRETİM OKULU OLMAKTIR.
Misyon
Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda, çağdaş bilimin ışığında, Demokratik bir ortamda; doğru, zamanında ve fırsat eşitliğine dayanan öğrenci merkezli EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ; yönetici, öğretmen ve veli işbirliğiyle en yüksek seviyede öğrencilere vererek; DÜRÜST- NAMUSLU-ÇALIŞKAN,ÜLKESİNİ VE MİLLETİNİ SEVEN, ATATÜRK´E VE CUMHURİYETE sahip çıkan bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
8:50 giriş 14:50 çıkış
Kalorifer ile okulumuz ısınmaktadır.
Ulaşım
Sabah ve akşam olmak üzere günde iki sefer Adapazarı´na otobüs vardır.ilçemiz Hendek´e otobüs yoktur. Öğretmenlerimiz kendi araçları ile Hendek´e gidiş dönüş yapmaktadır.
Servis yoktur.
Kocatöngel mahallesi(büyükşehir yasasıyla)
ile 35 km ilçeye 29 km uzaktır.
Kontenjan Bilgileri
2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA 1.2. SINIFLAR BİRLEŞTİRİLMİŞ (18) ve 3.4. SINIFLAR BİRLEŞTİRİLMİŞ (15) ÖĞRENCİDİR. ANASINIFIMIZDA KAYITLI 10 ÖĞRENCİ VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler
2018 2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ 2.DÖNEMİNDE OKULUMUZDA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI AÇILMIŞTIR.
SINIFLARIMIZDA ETKİLEŞİMLİ AKILLI TAHTA BULUNMAKTADIR.